אוכל משובח ואווירה בשמיים (צילום מערכת לג'יט)

ארז קומרובסקי מארח באולם התצוגה המחודש של ניגא שף For Home

מתי בפעם אחרונה אכלתם אננס שבילה בטאבון לוהט במשך כמה שעות טובות? היו גם פוקצ'ות, צלעות, הרבה מאוד סוגים של פטריות ואווירה כובשת באירוע ההשקה של האולם המחודש

חברת ניגא שף For Home המייבאת מטבחים ואביזרים מקצועיים למטבחים פרטיים, השיקה בשבוע שעבר אולם תצוגה מחודש ואירחה לכבוד המאורע את השף ארז קומרובסקי שבישל ואפה בטאבונים ובתנורים הפעילים בחלל התצוגה שבמושב נורדיה.

מה הקשר בין אוכל ועיצוב? אילו זכרונות ראשונים של מטבח יש לאדריכלים? מה יותר חשוב, היופי או הפונקציונליות? אדריכל עמית מס, אדריכלית תהילה שלף, מעצב הפנים ליעד יוסף ויעל מוסקוביץ' מבעלי ניגא שף ענו לנו על כל השאלות!

צפו >>

אולי יעניין אותך גם...